diumenge, 28 d’abril del 2013

ELS DINOSAURES



Els dinosaures ha estat un tema que als alumnes els ha interessat molt, els hem estudiat des de diferents perspectives: ens hem ocupat de la seva fisiologia (ossos, altura, mesures, neixement...),  de l'época  en la que varen existir, de la raó per la que varen desaparèixer, les seves classes segon la seva estructura
 ( Ornitisquis i Saurisquis) o segon la seva alimentació (Herbívors, carnívors, piscívors).
        També ens hem interessat per les teories i els experiments de J. Horner amb el seu projecte d'aconseguir un dinosaure viu a partir d'un pollastre fent ús de la manipulació genètica, Aquest tema ens el va suggerir el tema anterior de la manipulació genètica dels aliments.
      Vàrem començar amb la pluja d'idees, continuàrem amb l'activitat en la què els alumnes emparellaven textos que parlaven dels dinosaures amb els títols de cada text, finalment els alumnes adjudicaven les preguntes que la professora els donava a cada text, considerant cada text una resposta.
      També vàrem observar els diferents llibres i el material que els alumnes havien aportat de casa.
     Vàrem investigar alguns textos més i completar els nostres coneixements amb alguns vídeos d'internet.
   A plàstica els alumnes estan elaborant un dinosaure de fang, cada alumne tria el tipus de dinosaure que l'inspira més.  A anglès els alumnes han après vocabulari relatiu als dinosaures.
    Com a tasca final els alumnes han elaborat en grups dos poster que resumeixen el què han après dels dinosaures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada